Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

miercuri, 27 iulie 2011

Cateva pareri ale lui Sisu despre...

DESPRE ROMANIA IN GENERAL. Sunt uimit, consternat, nici nu am cuvinte. Cum va simtiti dragii mei compatrioti cand sunteti reprezentati in Parlamentul European de oameni care sunt huiduiti de catre colegii lor? Care nu vor sa demisioneze nici cand sunt prinsi murdari de miere pe maini si la gura? Priviti frumoasa echipa care reprezinta Romania – Elena, Gigi, Vadim, Severin si am banuiala ca lista se va marii.

Ignoranta, prostie ,opulenta ,nebunie, lipsa de onoare si multe altele reprezinta aceste nume. La un asa prezent, mi-e si rusine sa pomenesec numele marilor oameni pe care Dumnezeu a avut bunatatea sa ii lase pe pamanturile astea binecuvantate, Basarabi, Brancoveni, Bratieni, intemeietori de neam si pastratori valori. Ce am facut noi? Niste tristi epigoni? Am batjocorit sangele si amintirea a milioane de romani care au murit pentru ca noi sa fim azi aici. Amintirea lui Stefan, Mihai, Litovoi, Burebista, Decebal, a celor de la Rovine, Neajlov, Plevna, Oituz, in stepele Rusiei sau pe campurile Europei. Nedemni urmasi suntem. Presedintele se plange ca nu avem dotarea tehnica sa ne implicam in Libia, deoarece ar fi scutit 6-12 luni de diplomatie. Ca si cum pe sangele libienilor trebuie sa ne construim noi istoria. Rusine epigonilor! Aduceti trupele acasa, dati-va demisia cu totii, opozitie si putere ca oricum sunteti in aceeasi echipa si urmariti doar sa ne vindeti pe toti! Fostilor membri de partid ar trebui sa le fie rusine sa mai iasa din casa, in schimb ei apar la TV si ne persifleaza.
Eu, prietenii mei, aia care ne asculta, oameni care i-am intalnit pe strada, in taxiuri, metrouri, in circi de politie, magazine, cluburi, parcuri, ne dorim un singur lucru: SA PLECATI!

P.S. Sa se stie ca razbunarea si mania noastra, asa are sa va ajunga pe toti si ca nu rabdam stapan si jug si rusine acum si-n veci vecilor! Am scris-o io, Vlad Basarab, fiul parintelui meu Vlad Voievod, dupa porunca mariei sale. Amin!
- asta in caz ca ati uitat urmasii cui sunteti.


ROMANII AU TALENT. Chiar asa e. Dar nu la emisiunea cu acelasi nume se pare. Povestea tanarului castigator e impresionanta si sincer ar fi meritat banii fara sa isi expuna talentul, pentru ca sunt de parere ca nu e un talent. Nu sunt subiectiv. Ceilalti concurenti s-ar fi descurcat fara probleme intre profesionisti, pe cand, cu parere de rau, trebuie sa spun ca exista tineri M.C. (interpreti de hip-hop) ce il depasesc pe tanarul nostru fara cel mai mic efort.
Indiferent de cat de impresionanta era povestea, nu trebuie sa uitam ca emisiunea se numeste “Romanii au talent”, nu “Dansez pt tine”, deci trebuia ales un talent eminent, daca se poate spune asa. In cazu asta e doar o poveste trista ce a miscat oamenii si i-a facut sa fie solidari, si asta e imbucurator din punct de vedere al caritatii, scopul emisiunii fiind acela de a descoperi un talent autentic. Nu imi ramane sa cred decat ca juriul a fost orb si surd.

Imi pare rau pustiule, sunt sigur ca si tu in sinea ta esti de acord cu mine. Succes in continuare!

P.S. Poate a fost doar o recompensa pentru povestea trista, juriul stiind ca ceilalti vor primi contracte si sanse reale, ei fiind cu adevarat talentati, le va fi mai usor; adica in fond au impacat si capra si varza.

Sisu: Unde dai si unde crapa

Am citit asta pe siteul lui, si ma gandesc ca ar fi bine sa stiti si voi ca trupa nu s-a desfiintat.

Incep prin a sublinia faptul ca trupa La Familia nu s-a desfiintat. Nu sunt fostul component al trupei, ci actualul.
Am acordat un interviu Sandei Nicola de la B1TV.
Dragut chiar; am vorbit multe, despre multe, relaxati, zambitori, un ceai,o gluma, ce sa mai… frumos. Am vorbit despre muzica, viata, copilarie, o gramada de chestii.
Printre altele am dedicat un minut faptului ca de multe ori scriu incorect gramatical datorita nerabdarii.
Si ce sa vezi?! Mare, minune mare! Stirea despre interviu se transforma in marea dezvaluire cum ca eu nu as sti sa scriu.
Bineinteles, citind stirea te gandesti cate prostii am putut sa debitez; iti dai seama, daca nu stie sa scrie cum naiba ar putea sa vorbeasca bine?
Aceasta postare am scris-o pentru a sublinia cat de bine surprinde o parte a presei din Romania esenta lucrurilor. Treziti-va!
Nu diplomele si hartiile in spatele carora va ascundeti or sa va dea o identitate!
Nu atributele si titlurile or sa va dea o personaltate, sau functia pe care o ocupati vreo utilitate!

Aveti mai jos si interviul ca sa judecam impreuna daca asta e tot ce era important in interviu, dar si articolul care a preluat distorsionat zic eu, mesajul interviului.

Emisiunea

Stirea


Aici am mai pus si un video de la "conferinta de presa" la Antena2:

Bibanu mixxl - tu nu (mixtape) remember



Ca bine zice tipul ala.. cu cat esti mai prost.

Bibanu mixxl - sunt o panarama



M-am decis sa public cateva piese ale "Bibanului", deoarece pe site-urile care ma uit deobicei nu am gasit nimic, si ma gandeam sca v-ar interesa.

Bibanu mixxl - ceva

Bibanu mixxl - scrisoare pentru boogie ft. Staru MC

Maximilian Interviu Shopie teaser



Un teaser pentru interviul ce va urma in urmatoarele zile. El voreste despre videoclipul recent scos si multe altele:

Interviu Antonia 2011

Cei de la Urban.ro i-au luat un interviu Antoniei, pe care am sa-l scriu si eu aici, exact cum l-am gasit pe site-ul lor.



Antonia este unul dintre cei mai apreciati artisti din ultima vreme pentru ca nu a fost implicata in scandaluri si si-a facut un drum in industria muzicala, construit cu talent si ambitie. Stiam ca e foarte frumoasa, am mai interactionat cu ea de cateva ori, insa nu stiam ca e atat de amunzat.

Va las sa cititi mai jos interviul luat de mine si cateva fotografii realizate de colegul Bimus. Hai sa o cunoastem mai bine pe Antonia! ;)

Cum a inceput cariera ta muzicala?
Antonia: A inceput cand l-am cunoscut pe Tom Boxer. Am mers in studio, mi-a dat piesa Roses On Fire, mi-a zis sa o invat acasa, am invatat-o, m-am dus in studio si am inregistrat-o. Asa a inceput.

Inainte de asta nu ai mai cochetat cu muzica?
Ba da, am mai cantat in America insa numai la evenimente din astea mici, nimic famous.

Stiu ca erai influentata de muzica soul si R&B inainte. Cum a fost trecerea la stilul dance?
A fost ceva diferit insa placut. Nu prea ai cum sa le compari, e altceva dar in zilele astea e un trend care imbina R&B si dance. E un stil nou si sunt fericita ca pot sa le fac pe amandoua.

Piesa Marionette a primit reactii foarte bune in online si se aude bine si pe radio. Care e povestea acestui single?
Marionette este despre o fata care e intr-o relatie care moare, care se stinge. Ea vrea sa fie inapoi, cum era inainte. El nu o baga in seama si ea ii zice "fa ce vrei, fa orice cu mine doar sa avem relatia aia, focul ala". De altfel, asta se vede si in videoclipul lansat de curand.

Melodia a fost produsa de Afrojack, nu-i asa? Cum ai colaborat cu el?
Au fost mai multi producatori pentru Marionette insa cel mai important este Afrojack, mana dreapta a lui David Guetta. E foarte talentat si sper ca voi mai lucra cu el in viitor.

Ai fost cu el in studio?
Nu, am facut partea mea de aici. Am tras vocile in studio si le-am trimis la el in Suedia unde a fost mixata si masterizata.

Cum ai gasit piesa, cum ai ales-o?
Impreuna cu Roton, casa mea de discuri, cautam o piesa. Afrojack a trimis Marionette, am ascultat-o si mi-a placut foarte tare. Noi cautam un producator care sa se potriveasca foarte bine, am incercat si prin Romania insa am vrut ceva diferit. Am vrut sa iesim din zona dance, eu pot altceva si vroiam sa arat asta.

Nu ti s-a parut riscant sa lansezi o balada in peisajul muzical actual? Pe radio nu prea auzim altceva in afara de popcorn.
Da, a fost riscant. Acum este pe val muzica asta de dans pe care imi place sa o cant insa am zis "hai sa vedem ce reactie au oamenii". Si cred ca deja a intrat pe toate radiourile mari. Le multumesc celor de la Kiss FM pentru sustinerea acestui proiect deoarece ei si-au dorit ceva diferit si au fost deschisi la colaborarea pentru Marionette. Poate vom schimba curentul muzical.

Ai mai inregistrat si alte melodii in genul Marionette?
Nu inca, insa as vrea. Am mai inregistrat niste piese despre care nu pot sa vorbesc inca (decat ca sunt frumoase). Si urmatorul single va avea acelasi impact pentru ca este diferit.

Te gandesti sa aduni piesele astea pentru un album?
Deocamdata nu exista in plan un album. Momentan lucrez cu mai multi producatori, incerc melodii si vedem ce iese.

Mai lucrezi cu Tom Boxer, esti in relatii bune cu el?

Nu am nicio problema cu Tom Boxer, asa cum s-a scris. Ne-am inteles bine insa colaborarea noastra s-a incheiat cand am intrat in perioada de maternitate. Iar acum incerc o cariera solo. Nu mai lucram impreuna.

Stiu ca esti activa pe Facebook inca de la inceput, de cand Morena incepuse sa devina un hit. Raspunzi la fel de des fanilor de pe pagina ta?

As vrea sa le raspund tuturor insa acum nu mai am timp sa fac asta. Sunt din ce in ce mai multi si daca as face asta, nu as mai avea timp de altceva. Insa mai raspund intrebarilor si citesc tot ce se scrie in comentariile de pe wall-ul meu. Plus ca nu inteleg cine sunt eu si de ce sunt vazuta asa, ma rog. Ei sunt atat de fericiti cand le raspund, parca eu as scrie cuiva famous din America si mi-ar raspunde. Primesc mesaje lungi cu "ce faci, ai uitat de mine?".

Cum a venit legatura asta cu mediul online? Ti-a zis cineva ca trebuie sa faci asta sau a fost o apropiere naturala?
Era deja activa pe Facebook insa dupa ce am devenit cunoscuta am incercat sa am o relatie mai intima cu oamenii de acolo, sa fiu mai apropiata, sa se simta si ei bine, special. Stiu cum e, Beyonce nu mi-a scris inca :))

Ce muzica asculti?
Ascult toate felurile de muzica. Imi place Linkin Park, daca ii stii. Sunt multe-multe, imi place in mare parte R&B si hip-hop.

Cu ce artisti ai vrea sa colaborezi? Te-ai gandit la o voce din Romania cu care te-ai potrivi pentru un single?
Din Romania, nu m-am gandit, sunt multi oameni talentati. Smiley e talentat insa nu vreau sa zic numai de el, sunt multi. Lil Wayne - sunt indragostita de muzica lui, nu de felul cum arata, insa piesele sunt foarte tari. Beyonce - daca as fi lucrat cu ea ma acoperea. Cam atat imi vine in minte.

Dintre producatorii din afara, care sunt cei care iti plac?
Imi place RedOne - foarte talentat, a facut toate piesele lui Lady Gaga si lucreaza cu multi alti artisti mari. Timbaland, Afrojack, David Guetta e comercial insa imi place. Principalul este RedOne.

Ce parere ai de Lady Gaga si de felul in care se exprima prin vestimentatie si comportament, pe scena mai ales?
O admir foarte mult. Face spectacole foarte "spectaculoase" :)). Are o voce buna, am auzit-o live si poti sa o vezi pe YouTube cantand live si vei vedea ca e talentata. Imi place faptul ca nu ii pasa ce cred oamenii iar asta e un model pentru oamenii de acolo. In afara, sunt foarte apreciati oamenii care se exprima cum vor ei si nu le pasa. Chiar o apreciez.

Ai tot avut concerte in afara tarii? Cum simti publicul strain?
De vreun an tot am concerte in afara. Depinde unde te duci, sunt foarte energetici, canta impreuna cu mine, sunt foarte primitori.

Ce parere ai de schimbari, in general?
Depinde daca sunt in bine sau in rau. Poti sa inveti multe din schimbari, mai ales cand au loc evenimente importante. Spre exemplu, incercarile te fac o persoana mai dura.

Care au fost cele mai importante schimbari din viata ta?
Aia mica a fost o schimbare, fetita mea. M-a facut sa fiu mai responsabila, mai calma, mai mamoasa :)). Toata viata mea personala a fost o schimbare.

Ce urmeaza pe viitor?
Voi continua sa fac piese, poate sa lucrez un album, voi avea concerte si ma bucur de prezent. Lucrez cu multi producatori, imi place sa lucrez si sa experimentez. Deja am pregatit un single nou. Ramaneti cu ochii pe mine pentru ca si eu sunt cu ochii pe voi! Va pup!

Alexandra Stan ft. Carlprit - One milion

Voxis - I just wanna

Vescan - One Life ft. B.I. VIDEOCLIP

Prison Break vs. Gigi Becali

Interesanta poza am gasit pe net nu?