Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

vineri, 4 martie 2011

Cheloo ii ataca dur pe: Grasu XXL, Guess Who si Spike

Remember:
Piesa se numeşte «We don't care», iar videoclipul este cât se poate de dur.

Hip-hoper-ul apare în clip ţinând cinci cruci pe care sunt scrise numele altor artişti, aflati pe val în acest moment, informează agentiadepresamondena.com.

Din dorinţa de controversă sau nu, Cheloo a scris pe cruci:
Connect-R - «Mort fără pene»,
Grasu XXL - «Mort de foame»,
Guess Who - «Locu potrivit»,
Spike - «***** Dezosata» - Probabil curva, au cenzurat,
Mini Moga - «Director’s Cut».

Cum ii ataca?

Aşa:


De ce?

Pentru că cei de la Okapi o “ard” (ca să folosesc şi eu un limbaj de branşă) comercial cu piese sociale şi au uitat de unde au plecat. Nu se mai ghidează după anumite reguli de bun simţ şi au ajuns penibili.

De pe facebook. Scris de mine pe 20 noiembrie la 16:26
Doar mie nu-mi plac versurile piesei “manifest”?! “Am învăţat că dreptatea mi-o fac io.” – Şi cu Jean-Jacques Rousseau cum rămâne? Dacă chiar vreţi să schimbaţi această societate contagioasă aş vrea să vă amintesc că am trecut de neolitic şi iar rotiţele voastre au ruginit în timp ce urmaţi turma.

‎”Eu îmi dau singur ordine şi sunt propriul meu şef” – Vă aminteşte cumva de vreo piesă de la Guess Who ?! :)) Oare acum o să-mi daţi dreptate? Bineînţeles că nu, dar sunt bucuros că nu sunt singurul nebun care are părerea asta.

Guess Who şi Spike n-ar trebui să uite că n-ar fi auzit nici dracu de ei dacă nu ar fi scos featuringurile cu Cheloo şi Ombladon.

În ceea ce-l priveşte pe Spike ar avea un singur motiv pentru care să-l “sancţioneze” şi anume piesa “Tu” cântată în colaborare cu Guess Who în rest chiar nu ar avea motive.

P.S: Monden.info de ce n-a scris nimic despre melodia asta? sau pe monden.info intră doar ştiri despre Grasul XXL şi ATB?! Scuzele mele, dar în seara în care am scris postul nu am văzut articolul (era mai spre dimineaţa, dar nu mă scuză). Am folosit formularul de căutare şi nu mi-a oferit niciun rezultat.

Remember: Cum?

Chris Mayer feat J. Yolo – “Caffe Africa” Premiera


Nu m a incanta piesa, si din cate am vazut pe unele site-uri nuprea incanta pe multi...

Jennifer Lopez feat Pitbull – On The Floor VIDEO

VUNK - vreau o tara ca afara