Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

joi, 12 mai 2011

Vorba lu' .... Cabron Interviu

Guess Who, Spike, DOC @ 1 Music Channel (Video)

Recent Guess Who, Spike si DOC au fost intervievati de 1 Music Channel. Artistii au vorbit despre activitatea lor si o parte din planurile lor de viitor. Cele 3 interviuri pot fi vizionate mai jos:

Guess Who:


Spike:


DOC:

HipHopLive S.2 ep.9 : Pacha Man si DJ CB (Video)

Episodul 9 de la HipHopLive ii are ca invitati pe Pacha Man si DJ CB (fost DJ la trupa Codu Penal ce in prezent face parte din echipa Ha Ha Ha Production). Baietii ne povestesc despre cea mai noua piesa "Me not afraid", piesa ce-i are ca protagonisti pe Pacha Man, Doc si DJ CB. Piesa se va lansa pe internet in data de 11.05.2011. Deasemenea ca pe 5 iunie va fi lansarea albumului Haarp Cord.

Pacha si DJ CB, vorbesc si despre romanul talentat, isi spun impressile, despre hiphop-ul cum era, si cu meste la ora actuala si cum ar trebui sa fie. Explica la fel despre drogurile legale si nelegale. Ascultati!

Interviu Pacha Man si DJ CB

Fratziman ft. Cosmin Mirza - Metrobotzi

Dj CellBlock - Me not afraid feat. Pacha Man & Doc

In contul de youtube al celor de la HaHaHa Production a fost postata o noua piesa cel putin interesanta. O colaborare intre Dj CellBlock, Pacha Man si Doc: “Me not afraid“.
Din informatiile pe care le avem, stim ca trackul va fi inclus pe albumul lui CellBlock. Ascultati-l mai jos si spuneti-ne parerea voastra.

Deepside Deejays - never be alone VIDEO



A avut loc premiera noului videoclip Deepside Deejays. Materialul video ce ilustreaza singleul Never Be Alone a fost lansat pe libertatea.ro.
Clipul a fost regizat de Iulian Moga si a fost filmat pe parcursul unei calatorii de 3000 km. E al saselea clip Deepside Deejays si al cincilea in colaborare cu Iulian.
Asta au declarat membrii trupei: “Suntem prieteni buni cu Iulian iar lucrul acesta ne apropie foarte mult pe platourile de filmare. Este regizorul care ne cunoaste si ne intelege cel mai bine. Never Be Alone este videoclipul care ne surprinde in cel mai natural mod posibil. Suntem noi cei din viata de zi cu zi, surprinsi pe parcursul unui road trip de 3000 km.”