Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

joi, 8 septembrie 2011

Liviu Hodor - sweet love (videoclip)

Liviu Hodor si Mona lanseaza videoclipul Sweet Love in premiera pe Urban.ro! V-am adus piesa asta in premiera si deja se aude peste tot! A venit momentul sa vedeti si clipul!

Sweet Love e o piesa de vara asa ca nu e de mirare faptul ca regizorul Florin Botea i-a dus pe Liviu Hodor si pe Mona pe plajele din Grecia. A iesit un videoclip de vara care se vede prima oara aici, pe Urban.ro!

Urmariti mai jos clipul, sunt sigur ca stiti deja melodia!



Alex - Whisper (videoclip)

Alex Velea a lansat in urma cu cateva momente videoclipul Whisper. Noul single al artistului a fost postat pe contul de YouTube HaHaHa Production si poate fi auzit impreuna cu imaginile regizate de Iulian Moga.

Alex Velea revine astazi in atentia tuturor cu Whisper, un single nou, dublat de un videoclip ce nu tradeaza stilul caracteristic al artistului: amuzant, dansator si energic!

Regizat de Iulian Moga, videoclipul il prezinta pe Alex intr-o poveste de dragoste tabu, condimentata cu soapte dulci spuse la ureche si peripetii. Cantaretul joaca rolul unui gradinar indragostit de fata sefului sau, nimeni altul decat actorul Constantin Cotimanis. Hotarat sa fuga impreuna cu ea, Alex risca totul pentru iubire.

Sunt sigur ca sunteti curiosi sa il vedeti asa ca PLAY mai jos! :)



Sisu - interfete (videoclip)

Tudor Sisu a lansat videoclipul piesei "Interfete", cel mai recent single al sau, extras de pe albumul "Marea Evadare", ce va fi lansat anul viitor.

Clipul este unul low budget, realizat de Jean Blagoi. De instrumentalul piesei s-a ocupat Double L, iar de mix/master High Jet. Pe albumul "Marea Evadare" se vor gasi invitati ca Cedry2k, Drogatu' , Puya, Bibanu MixXL si altii, iar pe partea de productie s-a lucrat cu Fabiano, Motzu, Voice Cutz, Piranha, Inger si altii.

Urmareste in continuare videoclipul piesei "Interfete".