Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

miercuri, 28 septembrie 2011

Nick Kamarera - Get a life

Bitza ft. Ombladon - we`re gonna make it 2011

Bitza lanseaza We're Gonna Make It in premiera pe Urban.ro! Este un nou single in colaborare cu Ombladon si va fi inclus pe urmatorul material al artistului la care lucreaza de ceva vreme.

Bitza si Ombladon au lucrat mai multe piese noi astfel ca au vreo 5 colaborari impreuna. Acestea vor fi incluse pe albumele lor solo care vor aparea anul viitor.

We`re Gonna Make It este o piesa pozitiva, dupa cum sugereaza chiar titlul si vorbeste despre depasirea problemelor personale si sociale . Aceasta pastreaza stilul urban soul cu care Bitza ne-a cucerit inca de la debut (prin hiturile “Vorbeste vinul” si “Urmatorul pas”) si aduce influente actuale.

Iata ce a declarat Bitza despre noul single si material la care lucreaza:

“ We`re Gonna Make It ” este doar una dintre piesele pe care le-am lucrat impreuna cu Ombladon in ultimul timp, iar ele vor aparea fie pe urmatorul meu albumul, fie pe albumul lui, ambelele materiale fiind in lucru. Impreuna cu Cheloo, FreakaDaDisk si Mark1 refacem brigada “20 CM”. Mergem mai departe !

Multe dintre instrumente sunt trase live, ceea ce duce la un sound foarte placut, natural, completat de synthuri. E o combinatie intre clasic si nou, atat din punct de vedere al negativului cat si al modului in care am cantat pe piesa, atat Ombladon, cat si eu.



Bitza si Ombladon nu se afla la prima colaborare. Cei doi au mai lucrat impreuna in urma cu cativa ani la cateva piese care au fost incluse pe albumul “Sevraj”, primul disc lansat de Bitza si pe “Condoleante”, albumul solo de debut al lui Ombladon.

Cel mai recent material al lui Bitza a fost "Goana dupa fericire" aparut la inceputul anului 2010. Ieri, cei doi artisti au trecut pe la sediul Urban.ro pentru un interviu video pe care il vom publica in zilele care urmeaza!

Desi nu ascult hip-hop, apreciez faptul ca ei fac rap si hip-hop si isi asuma asta spre deosebire de altii care se dau hip-hopperi insa canta pop si piese balcanice. Si ma bucur ca o avem in PREMIERA! :P

Ce ziceti de revenirea lui Bitza? Va surprinde colaborarea dintre ei sau v-ati obisnuit cu familia 20 CM Records si featuring-urile dintre ei?