Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

luni, 5 septembrie 2011

CRBL - KBoom (ft. HELEN)



Despre noul single, Marius Moga a declarat ca:

"Totul a pornit de la un concurs pe care l-am facut pe Facebook cu titluri de piese, si am promis sa compun niste melodii cu titlurile cele mai votate. K-Boom e unul dintre ele si cand am zis acest nume m-am gandit instant la CRBL, nu stiu de ce !? ;) Si intr-o dimineata, mergand pe bicicleta catre studio, am compus refrenul. Am ajuns la studio am pus un beat, am ales niste acorduri si l-am sunat pe CRBL, care a venit in 10 minute. Pot spune si poate confirma ca a fost dragoste la prima auditie :))"



CRBL care a compus versurile aflat intr-o vacanta in Antalya impreuna cu sotia sa, a declarat despre noul single ca:

Sunt perfectionist si intotdeauna mai gasesc ceva de schimbat sau imbunatatit, dar de aceasta data, cand am auzit piesa surpriza a fost totala. Va spun sincer ca nici eu nu as fi putut scrie mai bine despre mine, asa cum a facut-o el, sintetizind si evolutia carierei mele.Nu credeam ca voi face neaparat ceva cu acele versuri, dar iata ca s-au potrivit perfect si abia astept sa ascultati si voi piesa.

Kamelia - come again (videoclip)

Kamelia - Prima oara



Kamelia lanseaza Prima Oara, un nou single, in premiera pe Urban.ro! Este a treia premiera pe care artista din Timisoara o face in colaborare cu noi, in ultima luna!

Astazi e ziua de nastere a Kameliei asa ca ii uram LA MULTI ANI si ii multumim ca ne tine aproape cu cele mai noi lansari ale sale!

In loc sa primeasca multe cadouri din partea noastra, Kamelia ne face un cadou cu single-ul Prima Oara, scris de ea impreuna cu Georghe Hora la Studio 66.

Ascultati mai jos Prima Oara si lasati-i urari sarbatoritei! :D

De ziua mea, un cadou pentru voi !

Astazi, de ziua mea, nu-mi doresc cadouri, bomboane sau flori. Pentru mine, muzica este cel mai frumos cadou si vreau sa il impartasesc cu voi! Am scris piesa Prima Oara cu gandul la cele mai frumoase momente din viata unui om. Prima iubire, primele emotii, primele priviri timide catre cel/ cea care ne-a furat inima.

Recent am lansat videoclipul la piesa Come Again, si ma bucur ca este atat de apreciata. Vreau sa va multumesc voua cei care ma sustineti si va bucurati alaturi de mine de fiecare noua piesa. Pentru voi, am scris Prima Oara. Sper sa va aminteasca de acea unica, prima iubire.

Ne vedem pe facebook.com/KameliaOfficial


Laurentiu Duta - Strada fara nume