Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

joi, 22 septembrie 2011

In Extremis - "Fara Limite" (piesa)

Azi va prezentam un proiect nou, trupa In Extremis care au lansat de curand piesa "Fara Limite", un track produs de catre Megiddo, in versurile si interpretarea lui Esra si Swift, cei doi mc ai trupei.


In Extremis inseamna Esra, Swift si Megiddo, producatorul lor. Trupa a lansat deja un prim EP numit Extreme in luna iulie 2010 care s-a bucurat de un succes bun avand in vedere capacitatea de promovare de care au dispus cei trei artisti in momentul respectiv plus aparitii pe diverse compilatii. Sa ascultam piesa...



Swift ne-a explicat ca au colaborat pana acum cu No Mo (KaTaNa), Nasta (ex-Rappace & Tempesta), Reiki, Chris aka Cypher (SQN), Ryno si DJ SoundMeth. Mai mult, in 2011 au pus bazele crew-ului SickSound alaturi de The Bridge Committee, Clue, Havana si Qishta.

MiEZ 02 (by creativemonkeyz.com)

Am zis sa ma uit pe siteul celor de la creative monkeyz, inafara de robotzi ,am mai gasit asta, e interesant:

Miez 02 from CreativeMonkeyz on Vimeo.

Cel de-al doilea MiEZ. “Miezu-i miez si iara miez” continua in fiecare marti de acum inainte (candva dupamasa). Desi nu am apucat sa raspundem tuturor intrebarilor primite la primul MiEZ vom raspunde la mai multe in editia 3, de sapt. viitoare. Asadar si prin “U”mare (cum spunea odata personajul care apare joi in seria 2), vizionare placuta. Recomandarile sunt trecute mai jos pentru easy access.

Linkurile editiei:

HOME (tot filmul, in toata splendoarea lui gratuita)

9GAG

Kendama

Limbo

MiEZ 01 (by creativemonkeyz.com)

MiEZ 01 from CreativeMonkeyz on Vimeo.


In asteptarea RObotzilor, care revin saptamana viitoare – adica… asa cum anunta si imaginea de deasupra (sau mai jos?!),

pe data de 22 – lansam o mica-emisiune-pastiloasa fara mare legatura cu nimic anume (doar cu echipa CreativeMonkeyz and such…). In “MiEZ” facem cateva recomandari interesante – fie video-uri de pe net care ne plac, fie produse, fie orice ne capteaza atentia intr-o anumita saptamana, online sau off + raspunsuri la intrebarile voastre + citirea si “asimilarea” commenturilor “interesante” pe care le primim (via site sau mail). Vizionare placuta!

Link-urile editiei:

Allen Carr – In sfarsit nefumator

EuCeasMulteFilme

BretDomino Trio

Paul Arden – Gandeste fix pe dos

10 Lucruri: Se01, Ep10



Episodul 10:
10 lucruri de stiut la serviciu
Exista o boala care se transmite foarte rapid in societate. “Job”-ul e un virus periculos si doctorii va recomanda sa va feriti de folosirea lui in exces. Daca totusi nu va puteti abtine, folositi sfaturile de mai jos. Colegii or sa va respecte iar sefii vostri vor fi mult mai curati in partea din spate.

Maine asteptam Sezonul 2.

10 Lucruri: Se01, Ep09



Episodul 9:
10 lucruri de stiut la petrecere
Stii bine ca nu a existat niciodata o petrecere care sa decurga exact conform planului. De fiecare data lucrurile (sau oamenii) o iau razna. In urmatorul episod vei afla la ce sa te astepti sau nu de la o petrecere. In principiu, te va ajuta sa nu te faci de ras, sa socializezi cum trebuie si, mai ales, sa nu ai probleme cu ursuletul panda trist!