Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

joi, 7 iulie 2011

Tinie Tempah - Till I'm Gone ft. Wiz Khalifa



Piesa este produsa de hitmaker-ul Stargate, iar clipul a fost filmat in Los Angeles si in imprejurimile marelui oras. In clip il vedem pe Tinie cum se desparte de iubita sa interpretata de Jasmine Sanders, deoarece aceasta nu putea tine pasul cu celebritatea lui...

Raluka - Out Of Your Business (Official Video)

Materialul a fost realizat in colaborare cu Rappin’ On Production, piesa produsa de Chris Mayer si Connect-R se bucura deja de success la radio si in mod cert se aude deja si pe plaja.

Raluka a realizat pentru Out of you business un videoclip care pune in imagini textul, mai mult sau mai putin fidel. Dar sa vedem cum a iesit.

Adrian Eftimie - Lonely (Official Video)

Adrian Eftimie a lansat un nou videoclip, pentru piesa Lonely. Rolul principal este jucat de Gina Pistol. Adrian este unul din cei mai apreciati DJ de la noi, asa cum o demonstreaza faptul ca il regasim pe scenele celor mai importante evenimente de gen.



Piesa Lonely a fost lansata in aceasta primavara iar succesul de care s-a bucurat probabil ca l-a determinat pe Adrian Eftimie sa se gandeasca si la un videoclip, lucru pe care l-a facut pana acum cu putine dintre single-urile lansate.

Sign vs. Dj Andi - You got me (Official Video)

De regia si productia videoclipului s-a ocupat tot George Hora, impreuna cu echipa Studio66 si HDV Studio. Stylingul e semnat de Alina Latan, iar make-up-ul l-a asigurat Marius Lupu.

Jimmy Dub - Sunglasses (premiera videoclip)

Dupa succesul primului sau single “Monday”, Jimmy Dub a lansat provocarea “put your sunglasses on”. Vara a inceput, iar piesa marca “Rappin on Production” a avut parte de un feedback bun din partea fanilor, astfel incat isi face aparitia si videoclipului piesei “Sunglasses”.

Scenariul este unul amuzant, iar filmarile au avut loc la complexul “Valea Iazurilor”, in regia lui Iulian Moga.

Drei Ros, Glasses Malone & Nico - My Mother (videoclip)

De regia clipului "My Mother" s-a ocupat Dreea Ros, de editarea lui a fost responsabil Sega, iar la productie sta Alin Radu, care a mai lucrat cu Nico si pentru Eurovision.

Piesa este cel mai recent single promovat de Drei Ros si este realizata in colaborare cu Glasses Malone si Nico. De mix/master s-a ocupat JD Feighner, iar vocile aditionale apartin lui BureCollins si Florin Cezar Ouatu.

Maximilian - Sophie (feat MefX) (videoclip)

Muzica single-ului "Sophie" a fost realizata de MefX, un artist din Pitesti pe numele sau real Madalin Slaniceanu, textul apartine celor doi, de mix s-a ocupat Grasu XXL la Okapi Sound, iar de master Cristi Dobrica. Videoclipul piesei a fost regizat de Matei Plesa si a avut premiera pe Music Channel in cadrul emisiunii Hip Hop Hour.