Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

vineri, 19 august 2011

Andra - Telephone (videoclip)



Clipul nuprea are logica cu melodia, in ziua de azi toti avem internet, filme porno putem vedea toti, oricand, si nu neaparat pe net. Asa ca, cel putin eu, sunt satul de clipuri gen "only ass & tits". Ma scarbesc productiile astea, nu fetele din clip, sa nu ma-ntelegeti gresit, dar vreau ceva sa aiba legatura cu clipul, sa surprinda publicul. De mult caut un clip fara cur si tate, si care sa si intre la TV. Banuiesc ca din ziua de azi exista pe micile ecrane Andra - Telephone.
Videoclipul e praf. Asta e parerea mea, si atat.

Ela Rose - "Lovely Words" (poze filmari videoclip)

Ela Rose a filmat miercuri, 17 august, videoclipul celui mai recent single al sau: "Lovely words", al treilea din cariera artistei, dupa "I can feel" si "No U no Love".



Este un sfarsit de vara aglomerat pentru Ela Rose care a venit pe platoul de filmare al clipului "Lovely Words" dupa o serie de evenimente avute in tara, iar la terminarea filmarilor s-a indreptat grabita catre aeroport, cu destinatia Grecia unde va sustine spectacole pentru a treia luna consecutiv, in acest sezon estival.

Regizorul, Iulian Moga, si-a adunat echipa pe o plaja retrasa de la Marea Neagra unde, in acord cu mesajului piesei, a creat o atmosfera romantica propice infiriparii unei idile intre fotograful aratos si artista care, prin "lovely words", ii va declara acestuia dragostea.

Ca un mic teasing Ela a postat pe pagina ei de Facebook si cateva pozele de la filmari pe cere la puteti urmari mai jos.


David Deejay - "Perfect 2" feat. P Jolie & Nonis (poze filmari videoclip)

David Deejay a filmat marti, 16 august, videoclipul celui mai recent single al sau, "Perfect 2"!



Filmarile noului videoclip David Deejay, "Perfect 2", s-au desfasurat la malul marii, pe plaja Vadu (in apropiere de Navodari), intr-o zona pescareasca. S-a filmat in jur de 14 ore, de la pranz pana mult dupa miezul noptii.

Regizor a fost Iulian Moga, care a imaginat un meci de volei (pe bani!) intre doua echipe de fete frumoase si sexy, cu David Deejay si Nonis pe post de capitani.

"Perfect 2" este un track compus si produs de David Deejay in studioul sau, DAV7 Music. Versurile sunt scrise de Alex Pelin, iar la partea vocala, DJ-ul a colaborat cu doi artisti aflati la debut, P Jolie si Nonis.

Primul concert B.U.G. Mafia transmis in direct




Aveti mai jos un interviu, mai vechi, cei drept din 25 iulie anul acesta:


Spike face o pauza de clipuri (interviu)

Recent Spike a acordat un scurt interviu pentru 1 Music Channel elgat de activitatea sa de regizor. Ne spune ca va scoate un nou album, la care se lucreaza deja, insan u stie sigur cand. Interviul se poate viziona mai jos:

Cheloo - In zgomot de masele supte (realitatea de afara)

Ati observat ca versurile din strainatate n-au nicio logica? Ati incercat sa traduceti unele versuri ale artistilor hiphop?. Va las sa va explice Cheloo:



...

Top 10 Potriveli & Coincidente #1












Voi posta si alte topuri, in curand...