Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

joi, 27 octombrie 2011

Vin Shaveii - Micutzu', Vio, Costel si Adrian Nicolae



Micuțu', Vio, Costel și Adrian Nicolae prezintă "Vin Shaveii".
http://punchline.ro

Mai multe despre ei:
Micuțu':
Facebook: http://on.fb.me/pse2EF
http://punchline.ro/tag/micutu/
Vio: http://punchline.ro/tag/vio/
Costel: http://punchline.ro/tag/costel/

S-a spart Vacanta Mare?

In timp ce Mugur Mihaescu sustine ca lucreaza in prezent la un proiect nou cu Vacanta Mare, colegul lui, Florin Petrescu, declara ca nu se pune problema unei reveniri.
Anul trecut, pe vremea aceasta, Vacanta Mare dadea ultima reprezentatie la Kanal D. Dupa incheierea contractului, umoristii s-au asteptat sa fie bombardati cu oferte si sa revina pe micul ecran cel tarziu in toamna lui 2009. Acest lucru insa nu s-a intamplat, iar Mugur Mihaescu a declarat ca va renunta o perioada la scris scenarii si se va reapuca la inceputul acestui an.
Au trecut deja cinci luni si nu se anunta nimic concret. Actorul sustine totusi ca are in cap un proiect si ca intentioneaza sa readuca Vacanta Mare in prim-plan cat de curand. Asta in timp ce colegii lui, Radu Pietreanu si Florin Petrescu, merg fara el la emisiuni TV. “Nu avem nimic cu Vacanta Mare in momentul asta si, cu siguranta, cel putin anul asta nu se pune problema sa revenim pe micul ecran”, ne-a declarat Petrescu. Oare vor mai reveni vreodata?

GTA V (FIVE) este OFICIAL !



GTA V, este oficial. PE site-ul rockstar este o numaratoare inversa ce reprezinta lansarea primului trailer al marelui joc Grand Theft Auto V. Intrati pe site:

Rockstar Games

O probabila lansare in 2012, spre sfarsitul anului.
Din acest moment mai sunt:
6 Zile
3 Ore
53 Minute
25 Secunde