Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

joi, 17 martie 2011

Narcotic Sound & Christian D - Danca bonito VIDEOCLIP


curvasaraie !

Dj Sava feat Cristina - 2.2 Story


Iata ce a declarat DJ Sava: “Am vrut un single plin de viata, care sa transmita tot ceea ce inseamna o vara, marea si soarele. O asculti, te incarci cu energie si te distrezi cu gasca. 2.2 Story este o poveste de dragoste, in care ne putem regasi fiecare din noi. Aceasta piesa este o trecere de la un proiect la altul. Single-ul a aparut intr-o forma de inceput pe internet, fiind preluat dintr-un set facut de mine intr-unul din concertele noastre. ”

Sava o da bine ca de fiecare data, si nu dezamageste. Cat despre Cristina e la inceput, din cate stiu, sau nu stiu. Refrenul e ok, dar in rest trebuie sa mai repete. Are voce placuta, nu e Raluka, da merge. Sava Rullz!

Raluka - Out of your business



Primul single al Ralucai dupa ce s-a despartit de Sava. Parerea mea? Nu va fi hit... deloc, e plictisitoare melodia, se vede lipsa Dj-ului, facand exceptie ca vocea este superba, nu vad ce-ar fi frumos la melodie.. Iar genul asta de muzica, se axeaza la fel de mult pe coloana sonora cat si pe voce, fata de alte genuri muzicale in care coloana sonora nu este atat de importanta. Daca va continua asa.. isi va pierde renumele castigat cu: I like the trumpet, September, Love you.. etc.
P.S. despartirea de Dj Sava?? Epic fail!!