Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

luni, 24 ianuarie 2011

TRInterviu Parazitii [Remember]

Şi-a tatuat logo-ul unei companii auto pe penis şi a câştigat o maşină

Un neamţ excentric şi-a tatuat pe penis logo-ul unei companii auto şi a câştigat o maşină în valoare de 20.000 de lire sterline.
Andreas Muller, în vârstă de 39 de ani, s-a înscris într-un concurs radio ca să demonstreze cât de devotat este pentru a câştiga un autoturism.


"După ce o să conduc maşina nu o să mai simt nici o durere şi o să fiu bine", a spus neamţul după ce s-a tatuat.

VIDEO O femeie din SUA nu-şi poate opri mâna stângă să facă ce vrea!

O femeie din America suferă de o boală ce nu o lasă să-şi controleze mâna stângă. Mebrul femeii se comportă independent de corp şi pare a avea o "minte proprie".

Asta e buna :)), credeti? Vedeti aici video

Serban Huidu asculta radio online



Starea sanatatii lui Serban Huidu este din ce in ce mai buna. Cel putin asa afirma apropiatii sai, care sustin ca acesta incearca sa se simta in Austria ca acasa, ascultand Kiss FM pe internet.

Mihai Bendeac s-a saturat de pitipoance

Mihai Bendeac: "M-am sictirit să scriu despre pitzi, curveturi şi altele. Bravo Andreea. Sunt onorat că am fost logodnicul tău!"
cancan.ro

Actorul Mihai Bendeac a scris pe blogul său motivele pentru care o apreciază pe fosta lui logodnică, Andreea Vasile, o fată de bani gata, care a renunţat să fie întreţinută de părinţii ei, câştigându-şi existenţa ca actriţă.

S-a filmat pe calea ferată, în timp ce trenul trecea peste corpul său VIDEO



Cu o inconştienţă vecină cu nebunia, un tânăr a filmat momentul în care un tren a trecut peste el. Numai câţiva centimetri au despărţit trupul lui de garnitura care gonea pe deasupra.

Mândru de aventura lui, băiatul, care nu pare să aibă mai mult de 20 de ani, a postat înregistrarea pe internet. Dar comentariile pe care le-a primit nu au semănat deloc cu nişte laude.
Ce mai, vine 2012 :))