Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

duminică, 14 februarie 2010

Sisu, condamnat pentru trafic si consum de droguri. Puya: Nu comentez



Tudor Sisu, partenerul lui Puya din trupa hip-hop La Familia, a fost condamnat astazi de magistratii Tribunalului Bucuresi la patru ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este insa definitiva, ci cu drept de apel.

Cantaretul a fost condamnat pentru dosarul din 2006. Atunci Sisu a fost retinut in urma unor descinderi fulger. I-ar fi vandut droguri unui politist sub acoperire. Asa ca a mai stat aproape un an in arest preventiv. In noiembrie 2006, alaturi de el au mai fost trimise in judecata alte 17 persoane.

Din pedeapsa de patru ani se va scadea insa perioada cat Sisu a fost arestat atunci.

Daca va ajunge in inchisoare, dupa ce isi va executa pedeapsa, Tudor Sisu nu va avea dreptul doi ani sa detina o functie publica, de a fi tutore sau curator.

Contactat de site-ul nostru si intrebat ce crede despre scandalul in care este implicat colegul sau, Puya a spus: "Nu comentez".

Problemele pentru Sisu au inceput acum 6 ani. Atunci a fost condamnat pentru prima oara la inchisoare. A stat doi ani si 18 zile dupa gratii.

Si in 2008, politistii l-au luat pe sus de doua ori, in nici o luna. De fiecare data, a fost audiat in calitate de martor si lasat sa isi vada de drum.

Sursa : StirileProTV.ro