Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

luni, 16 mai 2011

Akcent ft. Ruxandra Bar - fellings on fire

MAximilian - Sophie (ft. MefX)

In aceasta noapte Maximilian a lansat un nou single: “Sophie“. Piesa este in colaborare cu MefX si este foarte posibil sa beneficieze si de un videoclip.

Muzica a fost realizata de MefX, textul apartine celor doi, de mix s-a ocupat Grasu XXL la Okapi Sound, iar de master Cristi Dobrica. Artwork: Griffo.

Andreea Banica - Sexy VIDEOCLIP

Videoclip Shift feat. Kamara & Do-Re-Mi – Pe Cuvant

Hip-hopperul Shift a lansat un nou videoclip: Pe cuvant. Materialul beneficiaza de doua aparitii speciale: Kamara si Rica Raducanu.

In timp ce membrul trupei Alb Negru joaca rolul unui profesor de franceza care preda in fata unei clase de copii, celebrul fotbalist apare in curtea scolii pasand copiilor mingea sarita peste gard. Alaturi de cele doua vedete, in videoclip apare si corul de copii DO-RE-MI. Prichindeii canta refrenul piesei “Pe cuvant” oferind prospetime si jovialitate intregului proiect.

In ultimul an v-am mai prezentat alte doua videoclipuri ale cantaretului Shift: Fara Regrete si Magic. El este hotarat sa se implice cat mai mult in proiecte sociale, ajutand prin muzica si mesajul lui la construirea unei imagini pozitive a Romaniei, atat in ochii Occidentului, cat si a propriilor locuitori ai Romaniei.