Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

duminică, 19 decembrie 2010

InPuiiMei - 19 decembrie 2010

InGuraPresei - 17 decembrie 2010


Badea vorbeste in mare parte despre femeia in varsta de 90 de ani care a fost ridicată cu tot cu maşina parcată neregulamentar.

Nibk Kamarera ft. Mike Diamonz - Thailanda (Videoclip)


Piesa a fost produsa de baietii de la Rappin’ On Production (Connect-R, Chris Mayer si Nick Kamarera) in colaborare cu Mike Diamondz.

Mark One ft. Cheloo - We don`t care (Videoclip)


N-am ce sa comentez, nu-mi pasa de voi. :))

Puya ft. Connect-r - AmericanDrim (Videoclip)


Videoclipul a fost filmat la sfarsitul lunii noiembrie in Bucuresti, in regia lui Marian Crisan (care a regizat majoritatea clipurilor lui Puya din ultimii ani). Scenariul a plecat de la ideea de a prezenta dorinta uneori exagerata de occidentalizare a societatii noastre, negand trista realitate “gri”.

Piesa a fost inregistrata in aceasta toamna in Studio 66 din Timisoara si este rezultatul colaborarii a trei foarte apreciati muzicieni din Romania: Puya, Connect-R si George Hora.

Ellie White - Nu te mai vreau (Videoclip)



Ellei White si-a prezentat in premiera noul videoclip al piesei “Nu te mai vreau (Nu te mai caut)” la Acces Direct. Videoclipul a fost regizat de Dragos Buliga, in studiourile din Buftea. Piesa a fost lansata in luna noiembrie si se bucura de un succes destul de mare.

Grasu XXL - Da-te mai asa (Videoclip Oficial)



In urma cu cateva momente pe contul oficial de YouTube al baietilor de la Okapi a fost lansat videoclipul piesei “Da-te mai asa” semnata Grasu XXL, extrasa de pe albumul “Oameni“.

Filmarile au avut loc luna trecuta in Buftea, in regia lui Spike (Evil Twin Studio).