Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

miercuri, 2 noiembrie 2011

Praetor despre lansarea de album “Restul Pastreaza Restul”

Praetor: Asadar astazi va dau cateva detalii in plus in legatura cu lansarea albumului. Am decis anul acesta sa fac ceva deosebit. Surprins de natura volatila a industriei hip hop (fie el underground sau nu), am decis sa ma asociez cu Dharma Creative concepts&events si sa lansez albumul in cadrul eventului de la 26.11.2011, denumit sugestiv Contraste.

Va fi un event cu nume bune, din diferite genuri contemporane, pe care le savurez si sunt sigur ca nu sunt singurul. Locul unde se va desfasura este Atelierul de Productie. Nu stiu cum vedeti voi asta dar, eu unul sunt satul de lansari de hip hop, joi sau duminica. Cred ca muzica hip hop e indeajuns de buna pentru o lansare sambata seara, mai ales daca dupa lansare petrecerea continua, in acelasi loc, cu muzica tare, pana dimineata (am mentionat ca preturile la bar sunt foarte ok?). Daca pretul intrarii e o grija pentru voi, io zic sa uitati si de aia (ideea e sa fiti cati mai multi la concertul Veritasaga si lansarea mea de album, nu sa facem din asta un eveniment exclusiv).

Asadar sa recapitulam:

-Sambata 26.11.2011
-Atelierul de Productie
-Praetor, Veritasaga, Dj Undoo, Antobeats, Lady Raizah, Chesarion, Ras T, Tony Anthem, Axl Ender, Psychofreud, Freqax, Dj Snow, Unlocka, etc.
-O sa fie si niste CD-uri gratuite cica.