Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Badea promite membrilor CNA ca...

Mircea Badea comentează decizia CNA: "Le promit acestor politruci extrem de insalubri că nu-i voi rata pe nici unul dintre ei în această viaţă"


Mircea Badea

aflati aici mai multe:
http://www.jurnalul.ro/media/mircea-badea-comenteaza-decizia-cna-le-promit-acestor-politruci-extrem-de-insalubri-ca-nu-i-voi-rata-pe-nici-unul-dintre-ei-in-aceasta-viata-597888.htm

Aici emisiunea in care vorbeste despre noua amenda:

Victor Ponta e fan... PARAZITII ?

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat intr-un interviu pentru Jurnalul National, ca este mare fan al trupei Parazitii, scrie vedeta.ro.
Victor Ponta e fan Parazitii

Insa preferintele sale in materie de muzica se cam bat cap in cap cu cele ale fiului Andrei, care asculta Puya.
Despre limbajul vulgar folosit de Parazitii in piesele lor, Victor Ponta a precizat ca acesta contribuie la transmiterea unui mesaj corect.
`Daca mesajul lor e corect, faptul ca utilizeaza o forma extremista e dreptul lor sa o faca. Pe mine nu ma obliga nimeni sa-i ascult. Ii ascult eu pentru ca imi place ce spun [...]Mesajul lor (ma reprezinta). Limbajul nu, nu-l folosesc. Ma rog, cand sunt mai nervos, pe la sport`, a spus Ponta.

Halal stire :)). Si eu ascult iarba cum creste in fiecare zi de iarna. Sictir !

Tom si Jerry (episoade noi) Partea 2



Restul episoadelor le gasiti la aceasta adresa:
http://www.youtube.com/results?search_query=Tom+and+jerry+episoade+noi+in+romana&oq=Tom+and+jerry+episoade+noi+in+romana&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=10721l10721l0l11136l1l1l0l0l0l0l223l223l2-1l1l0

Tom si Jerry (episoade noi) Prima Parte

Nu este cineva sa nu fi privit, si nu este cineva care sa nu-i fi placut.

Cele mai bune animatii din toate timpurile!
A aparut o serie noua de animatii cu Tom & Jerry dublata in romana. Episoadele fiind noi (cel puti neu nu le-am vazut la tv). Vizionare Placuta!