Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

sâmbătă, 12 februarie 2011

Morris - Because of U

Deepcentral - Back 2 life



English is better :X.

Grasu XXL, Junky, Guess Who si Motzu cu Maximilian - Innuendo


Imi placeau mai mult inainte...

Dony feat. Elena Gheorghe - Hot girls

Mircea Badea - Despre ce se intampla in Egipt



Barak nu-l place pe Mubarak ?

Neata cu Razvan si Dani fara vecina Daniela Crudu

Divortul Danielei Crudu de emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani" a fost confirmat oficial. Vedeta ramane sub contract cu Antena 1 si se pare ca Dan Capatos o vrea in echipa pentru "Un Show Pacatos".

danielacrudu_1aVestea ca Daniela Crudu nu va mai lucra la matinalul Antenei 1 a fost dat, de dimineata, de Dani Otil. Decizia a fost luata in urma scandalului cu Leo de la Strehaia, in care Daniela Crudu a fost implicata. Citeste aici mai multe despre ce s-a intamplat.

"Dupa cum observati, in platou s-a facut curatenie. Colegul nostru Aurica a dat cu aspiratorul, iar fetele au dat cu mopul toata ziua. Am dani otildecis atunci sa facem si noi un pic de curatenie de primavara. Incepand de astazi, colega noastra Daniela a decis, alaturi de echipa de la Neatza, sa ne despartim pe cale amiabila, pentru a lasa o imagine curata emisiunii si brandului pe care l-am creat cu greu de cativa ani de zile, sa ne facem din mana si ne vom aminti impreuna de momentele frumoase, care inca pot fi vazute pe Internet", a afirmat Dani Otil, care a dezvaluit ca Daniela Crudu are "cateva oferte de la colegii nostri si de la alte entitati din televiziune".

"Ramane pentru noi un copil super simpatic, cu care sigur ca, de cele mai multe ori, nu ne-am putut intelege pentru ca de-aia am luat-o, ea fiind usor nebuna", a "tamaiat-o" Otil.