Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

duminică, 15 mai 2011

Ombladon despre Adrian Tutu

Cu toate ca Adrian Tutu a reusit sa cucereasca un numar impresionant de romani cu melodiile sale hip-hop si mesajul sincer si limpede, componentul trupei Parazitii este foarte vehement in ceea ce-l priveste:

“Mi se pare ca nu are nicio treaba cu rap-ul, face niste versuri imputite care nu-mi spun nimic“, a declarat rapperul pentru ziarul Ring.

Ombladon a avut alt preferat in concursul Romanii au talent. Este vorba despre Cosmin Agache, pustiul de 14 ani care face beatbox ca nimeni altul:”Acel pusti este foarte tare. Are doar 14 ani si este foarte talentat. Ii prevad un viitor mare”, a spus Ombladon.In asentimentul hip-hoper-ului este si Guess Who, care crede ca micutul Cosmin ar fi meritat sa castige finala:”Este fascinant ala micu’, mai ales ca, din cate stiu, nu a facut o pregatire intensa inainte de acest concurs“, crede Guess Who.

P.S. Guess Who vorbeste in calitate ca Ex-rapper?

ClickNet a marit viteza!



Cei de la clicknet se pare ca au marit viteza de download respectiv upload, pana acum o saptamana descarcam cu 600kb/sec (max. 630kb/sec), respectiv 50kb/sec upload (max. 50). De cateva zile, aproape o saptamana, descarc cu 1 MB, (max. 1100kb/sec), upload pana acum 80kb/sec. Oricum, e diferenta, altii se bucura de fibra, si trag cu 6-7-8 MB chiar mai bine, dar numai in orasele mari, in general este fibra.