Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

joi, 9 iunie 2011

Alexandra Stan - Get Back ASAP VIDEOCLIP

Pe canalul de YouTube al casei de discuri MediaPro Music tocmai a avut loc premiera videoclipului Get Back . Desi singleul Mr. Saxobeat se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare in toata Europa, cantareata a ales sa vina deja cu un material nou.

Clipul a fost regizat de Iulian Moga cu aparitii speciale de la 1-Q Sapro, Marcel (compozitorul Alexandrei) si Andrei (impresarul artistei). Colegul Bimus a fost la filmari si ne-a adus cateva poze de pe platourile Castel Film Studios.

Get Back (ASAP) nu a fost atat de bine primit la radiourile romanesti insa are reactii pozitive in randul fanilor din afara tarii. Alexandra urmeaza sa plece intr-un turneu de promovare al acestui single.

Clipul este o continuare a scenariului Mr. Saxobeat, insa actiunea se muta de la inchisoare intr-un bar cu mexicani.

Cabron - show tv

Piesa se numeste "Show Tv" si raperul a declarat despre ea urmatoarele:

E o piesa care are un mesaj simplu, adevarat si fiind obisnuit, ca mai toti fratii mei romani, sa fac haz de necaz am tratat-o intr-o maniera putin caterincoasa.

Ma deranjeaza ca vorbim mai mult despre ce am vrea sa fim decat despre ce suntem cu adevarat... Ma deranjeaza ca la televizor e mai mult teatru si nu prea mai e nimic "pe bune"... Dar in acelas timp ma amuza chestia asta. Ca e realitate sau e doar un rol pe care il jucam fiecare.. e SHOW TV si show-ul trebuie sa continue!

Piesa tocmai a ajuns de la masterizat din Germania, de muzica s-au ocupat DJ Cellblock si HaHaHa Production, textul ii apartine lui Cabron, mixul lui Cellblock, iar productia e semnata HaHaHa Production. Un videoclip al piesei va fi lansat in curand.

MAmasita - love session



"Mamasita" este numele unui nou proiect muzical dance ce a debutat ieri cu single-ul "Love Session".

Sustinut de Narcotic Sound & Christian D., proiectul "Mamasita " a fost produs la Narcotic Creation Studio. Sub acest nume de scena va fi prezentata Anca, a carei voce este deja cunoscuta publicului de pe cel mai recent hit Narcotic Sound - "Danca Bonito".



Baietii au declarat despre noul proiect urmatoarele:

"Numele ales se potriveste perfect cu atitudinea si vocea pe care Anca le poseda. Ne-a demonstrat ca indeplineste toate criteriile pe care trebuie sa le aiba o adevarata Mamasita si ne simtim norocosi ca face parte din echipa noastra!".

Bad Meets Evil - Fast Lane VIDEOCLIP

Asteptarea a luat sfarsit! Unul din cele mai asteptate videoclipuri ale saptamanii a aparut! Proiectul "Bad Meets Evil" format din Eminem si Royce Da 5' 9'' este pe val cu pregatirile lansarii albumului "Hell: The Sequel".

Videoclipul primului single extras de pe album, "Fast Lane" a avut premiera in urma cu cateva momente. De regia lui s-a ocupat Syndrome si clipul este exact cum ma asteptam, dar mai bine va las pe voi sa il urmariti si sa ne spuneti ce parere aveti despre el.

David DeeJay feat. P Jolie & Nonis - Perfect 2



Perfect 2 a fost produsa in studioul DAV7, este semnata la casa de discuri Cat Music si marcheaza revenirea DJ-ului pe piata muzicala. Se pare ca Besando a fost numai o piesa pentru fanii din online.

Desi nu e atat de activ cu cariera solo, David Deejay produce o multime de proiecte care au avut reactii pozitive. In primavara acestui an v-am prezentat, in premiera, noul single Mossano. Tot el sta in spatele piesei No U, No Love interpretata de Ela Rose.

Singleul e putin diferit fata de ce asculta acum la radio, parca e facut mai mult pentru cluburi si mai putin pentru airwaves. E o muzica... urbana.

Ja Rule la inchisoare



Ja Rule s-a prezentat in tribunalul din Manhattan pentru a fi acuzat oficial pentru posesie de arma. Raperul a fost acuzat la doi ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat in decembrie anul trecut. Acesta a fost insotit la tribunal de asociatul sau Ron Robinson, de avocatul Stacey Richman, de sotia sa Aisha Atkins si de alti membrii ai familiei.

Ja Rule, pe numele sau adevarat Jeffrey Atkins a spus ca este pregatit pentru asta si ca vrea sa se termine mai repede:

"Real life is a fantasy, f**k fame ... I'm ready for this to get over with. I am focused."

In timp ce era incatusat familia acestuia ii spunea ca il iubeste, el raspunzand la fel si spunandu-le ca se vor revedea :).

Nu ne ramane decat sa speram ca nu va disparea si el ca DMX si ca alti raperi incarcerati.