Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

luni, 8 august 2011

Amari - By My Side [ Promo Edit ]

Amari a lansat o noua piesa. Aceasta se numeste "By My Side" si este doar o piesa lejera, de vara. Daca va avea reactii bune, aceasta va fi promovata ca single.



Artistul nu s-a hotarat inca daca va promova piesa ca single, sau va ramane doar o piesa de vara. Depinde numai de tine! Daca va primi feedback pozitiv, piesa va intra in promovare ca single :).

Muzica este realizata de Aurel Filip si versurile apartin lui Alin Soare.

Asculta mai jos piesa si spune-mi parerea ta!

JJ - Bang Bang [Karie Mixtape Face 2 Facebook] (piesa noua)

Astazi va prezentam intro-ul mixtape-ului "Face 2 Facebook" pe care il pregateste Karie cu ajutorul unui concurs. Piesa este interpretata de JJ si se numeste "Bang Bang". Detalii gasiti mai jos.



Recent Karie a initiat un proiect inedit - MIXTAPE "Face 2 Facebook" - ce va aduce in atentia publicului 10 piese noi-noute conturate prin colaborari-surpriza, intrucat cel putin 3 dintre piese vor fi puse la bataie pentru amatorii genului.

Pentru transparenta si obiectivitatea deciziilor, Karie a ales ca playground pagina sa personala de Facebook, astfel incat inca de la prima piesa - "Whiskey" - proiectul a atras deja un numar semnificativ de participanti, ce au inclus nume precum Doc sau Mr. Levy.

Cine se muleaza cel mai bine pe beat-ul in cauza va ramane oficial protagonistul piesei, sansele fiind egale pentru fiecare concurent. Intre timp, Karie da startul cu intro-ul "Bang Bang", realizat in colaborare cu JJ pe care il puteti asculta mai jos.

Karie - Promise (Concurs - Face 2 Facebook) Part 3

Mixtapeul lui Karie ia amploare! A ajuns la partea a treia cu instrumentalul "Promise". Regulamentul il stii deja, iar mai jos vei afla cine a castigat "Revolver"-ul.

Mixtapeul lui Karie prinde contur! Dupa ultimele cartuse descarcate cu "Revolver", sunteti invitati sa ocupati locurile vacante cu "Promise".


Asculta mai jos instrumentalul, descarca regulamentul si mp3-ul si afla castigatorii partii a doua din concurs.

Poti descarca regulamentul concursului si mp3-ul de AICI. Castigatorii "Revolver"-ului:

Cum ti se pare acest nou instrumental? A evoluat frumos concursul de la inceputul lui pana in prezent? Daca vrei sa asculti intro-ul realizat de JJ o poti face AICI. Cei care nu au rabdare sa descarce regulamentul, il pot vedea mai jos.


Karie - Revolver (Concurs - Face 2 Facebook) Part 2

Karie a trecut la faza a doua a concursului Face 2 Facebook, in urma caruia va scoate un mixtape. Partea a doua se desfasoara pe instrumentalul piesei "Revolver".



Karie v-a pregatit un "REVOLVER", voi trebuie doar sa-l incarcati!

Concursul se muta pe noua pagina de facebook: www.facebook.com/KarieOffice.

Karie vrea sa specifice faptul ca prin acest concurs nu doreste sa afirme pe nimeni, asa ca invitatia este pentru toata lumea din bransa. Castigatorul primei parti este ALLYE.

Mai jos aveti si regulamentul oficial pentru partea a doua din concurs.


Karie - Whiskey (Concurs - Face 2 Facebook)



Karie a spus ca in ultimul timp primeste multe demo-uri cu diversi artisti mai mult sau mai putin talentati, ceea ce l-a determinat sa faca un concurs "FACE 2 FACEbook".

Va iesi o compilatie oficiala in care aportul lui sa fie: instrumental, mix si master, iar partea vocala sa o apreciem impreuna. Concursul va fi cat se poate de transparent, si se va desfasura pe pagina lui de Facebook dupa urmatorul regulament:




1. INSCRIERE: Fiecare participant poate sa-si posteze inregistrarea pe profilul propriu de Youtube sau "wareva", cu conditia ca pana la data de 25 Iunie sa o prezinte pe profilul meu de Facebook. Nu e ACOLO, nu EXISTA!! :)

2. COMPETITIE: Perioada de jurizare incepe pe data de 25 Iunie pe profilul meu de Facebook, astfel incat pana la data de 1 Iulie, sustinatorii sa-si poata vota favoritul. Sa jucam Fair-Play,"voturile" vor fi cuantizate in "like-uri" in procent de 50%, raportate la aprecierea personala.

3. FINAL: Castigatorul va fi prezentat pe data de 1 Iulie, odata cu al doilea instrumental ce va fi inclus pe compilatie. La scurt timp dupa finalizarea concursului, voi pregati mix-ul si masterul piesei si o voi lansa pe profilul meu de Youtube.

Puteti descarca pachetul pentru concurs AICI.

Nane - Wiskey [KARIE]

DOC - Wiskey [KARIE]

Karie - Mixtape Face 2 Facebook (promo)

Mixtapeul "Face 2 Facebook" va fi realizat pe baza unui concurs care se desfasoara pe facebook :). Concursul a ajuns la etapa a treia si este in plina desfasurare. Karie a lansat un promo oficial al mixtapeului, un beat realizat de el care suna excelent.



Concursul "Face 2 facebook" a inceput cu "Whiskey", a continuat cu "Revolver" si acum este la etapa a treia - "Promise". Ca bonus am avut parte de intro semnat de JJ (Bang Bang) si de o piesa pentru adulti realizata in colaborare cu Blaziny.


In cateva clipe voi urca tot, sa intelegeti cu msta treaba cu acest Mixtape.

Skizzo Skillz vrea sa colaborezi cu el

Skizzo Skillz lanseaza o provocare pentru toti cei care se cred in stare sa puna versuri alaturi de el intr-o piesa. Artistul lanseaza proiectul "Skizzo Skillz Pillz" si o data cu el piesa "Acces interzis" pe care isi invita fanii sa compuna versuri si sa isi arate talentul de rapperi.



Artistul a pregatiti o surpriza celor peste 15000 de fani de pe facebook. Cand numarul acestora a atins suma amintita, artistul a lansat o provocare. Aceasta provocare se numeste "Acces interzis" si fanii sunt invitati sa dea alaturi de Skizzo pe piesa.

Supriza este ca vei face o piesa cu mine iar acum e momentul tau sa arati ca pe langa cel mai tare rapper de care n-ai auzit mai exista un cel mai tare rapper de care INCA nu a auzit lumea. Pentru acest prim proiect din categoria “Skizzo Skillz Pillz” m-a ajutat Nephew Constantino aka CO (Palma De Malorca) cu un instrumental si un bridge finutz, titlul piesei este “Acces interzis” iar subiectul este clar si simplu “o relatie extraconjugala”, adica : eu am iubita, ea are iubit dar nu putem sta departe unul de celalalt, continuarea tine de imaginatia fiecaruia. Ar fi tare sa se bage si o gagica sa vedem situatia si din punctul ei de vedere. Astept varianta ta pe skizzoskillzmusic@yahoo.com sau pe youtube cu link pe facebook sau aici pe site-ul oficial. Facem piesa asta impreuna, cea mai tare varianta va intra intr-un studio din Bucuresti pentru piesa finala, daca e atat de tare poate ii facem si un clip de youtube. Termenul limita depinde de ceea ce primesc, totul tine de tine, deci vrei sa faci o piesa cu Skizzo Skillz ?Deci, nu e necesar sa faci versuri pe toata bucata. Prefer sa aud 8 versuri gandite decat 32 care nu-mi zic nimic, ai mana libera sa-ti faci strofa cat de scurta vrei, astept ceva mai concret.

Pentru mai multe detalii si pentru a descarca piesa esti asteptat pe site la Skizzo.

Cosy feat. Honey - Micul Bronx (Videoclip)

Cosy lansează primul videoclip de pe viitorul său albumul, "Ceva din Sud Est". Piesa proiectului video, "Micul Bronx", a fost realizată în colaborare cu Honey, producţia fiind semnată C.P.R Productions (Rappy, Mozart şi Andrei Dan). De clip s-a ocupat Sergiu Mogan.




Single-ul lui Cosy poate reprezenta o revenire puternică pe piaţa muzicală pentru Honey, nume care a colaborat în trecut cu La Familia, Cabron, 6ase:6ase şi nu numai.

Interviu: Cosy şi Rappy, despre "Ceva din Sud Est" (Video):