Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

vineri, 13 mai 2011

a1a FX - Eminem de Romania (atac la Adrian Tutu)

Andreea Banica - Sexy Teaser Videoclip



Melodia a fost produsa de Play&Win si a fost lansata in premiera pe Monden.info. Clipul a fost filmat in clubul The Player

Andreea Balan - Like a bunny

Andreea Balan a postat astazi pe pagina ei de Facebook noul ei single – Like a Bunny. Piesa a fost compusa si produsa de Keo impreuna cu Bobby Moore si este raspunsul artistei la curentul muzical actual.

Dupa ce videoclipul Trippin’ a depasit 6 milioane de vizualizari pe YouTube si piesa a fost licentiata in numeroase tari din Europa si SUA, Andreea a pregatit fanilor sai single-ul “Like a Bunny“, o piesa dance cu beaturi menite sa inunde toate cluburile in vara care urmeaza.

Andreea se reinventeaza de fiecare data si pregateste si de aceasta data un show spectaculos pe care il va prezenta in perioada urmatoare la TV. In acelasi timp, cantareata-dansatoare si echipa ei numeroasa se afla in turneul Mix Music Evolution ce strabate 33 de orase in 100 de evenimente. Este cel mai mare turneu organizat vreodata in Romania.

Speak One feat. Tudor (Fly Project) & Irene – No. 1

In contul oficial de youtube al celor de la Roton a fost postata o piesa noua, o colaborare intre Speak One, Tudor de la Fly Project si Irene.

Piesa se numeste “No. 1” si este al doilea single dupa Saxoclub. Cu siguranta ca se va auzi in boxele de pe litoral in aceasta vara happy. Ce ziceti, avem sau nu dreptate?

ROA - Gradina de vara

In contul oficial de YouTube al baietilor de la R.O.A. a fost postata o noua piesa, impreuna cu un anunt. Piesa de care vorbim se numeste “Gradina de vara“, iar anuntul este urmatorul: R.O.A. lanseaza primul album in 25 mai in Silver Church.

Primul single al trupei a prins foarte bine in topuri si s-a auzit in foarte multe boxe. R.O.A. a semnat cu Cat Music si s-a inmultit cu doi membri, tocmai pentru a da bine in concerte 100% live.

Astfel ca daca vreti sa ii vedeti pe baieti in actiune, nu trebuie sa ratati concertul de lansare din Silver Church. Pana atunci insa, haideti sa vedem daca ne place “Gradina de vara“

Ellie White - Power of love

Dupa succesul melodiei “Nu te mai vreau“, Ellie White a lansat al doilea single din cariera solo – Power of Love.

Piesa a fost produsa de Laurentiu Duta si da startul campaniei Power of Love / Puterea iubirii. Iata ce a scris Elena pe pagina ei de Facebook: “Power of Love m-a inspirat sa dedic perioada urmatoare iubirii, asa ca toti cei care mi se alatura pe Facebook vor avea parte de multe premii si surprize.”

Multi nu ii dadeau multe sanse cand a plecat din DJ Project insa iata ca Ellie White se mentine si are fani devotati care o sustin puternic in online. Singleul Power of Love e promovat de casa de discuri Roton.