Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

miercuri, 22 iunie 2011

Morandi - Serenada



Serenada promoveaza urmatorul album Morandi - Zebra - acesta trebuia sa fie lansat in urma cu mult timp insa se pare ca luna viitoare va aparea pe piata. Coperta single-ului a fost realizata de Griffo iar un videoclip care o va ilustra va fi filmat saptamana care urmeaza. Va las sa o ascultati mai jos si sa imi spuneti daca va place. Eu zic ca e diferita fata de ce am auzit in ultima vreme.

Inna ft. Flo Rida - Club Rocker



Cu siguranta stiti cu totii single-ul Innei, "Club Rocker". De aceasta data artista beneficiaza de ajutorul cunoscutului Flo Rida pentru o relansare a single-ului.

Piesa este al doilea single extras de pe albumul "I Am The Club Rocker " si a fost realizat de baietii de la Play & Win. Piesa beneficiaza de o promovare intensa in online, o multime de materiale au aparut deja in online, inclusiv poze de la filmarile videoclipului piesei.

In urma cu cateva momente a fost lansata o varianta "reworked" a single-ului, in colaborare cu Flo Rida, cunoscutul rapper din Florida :).

50 Cent - Outlaw



Primul single extras de pe albumul cu numarul 5 semnat 50 Cent se numeste "Outlaw", este produs de Cardiak si nu a fost primit foarte bine afara. Din ce am observat eu, incearca putin sa se asemene cu Kanye West la stil si flow, incearca altceva, insa parca nu mai e acel 50 cu care ne obisnuisem.

The Game feat. Busta Rhymes, Rick Ross, Fabolous & Lil Wayne - Bottles & Rockin J'S'


Despre single-ul numarul doi rapperul a declarat ca celebreaza viata prin aceasta piesa. Trackul a fost produs de Lex Luger si asa cum am spus, beneficiaza de versuri din partea unor nume mari din hip-hop: Busta Rhymes, Rick Ross, Fabolous, Lil Wayne si Dj Khaled.

Claudia Pavel - Out of Love

Claudia Pavel revine cu un nou single - Out of love. Melodia a fost produsa de Kemper Music si compusa de Laurentiu Duta si Tommy Clint si se vrea a fi o reinventare a artistei.

Out of love a fost lansata concomitent in 5 tari din Europa (Grecia, Romania, Italia, Malta si Spania). Iata ce a declarat Claudia (ex-Cream, ex-Candy) despre piesa inregistrata de curand:

Single-ul “Out of love” are un sound extrem de modern, este o melodie de sezon, energica si pozitiva care te imbie la dans. Consider ca un artist trebuie sa se incadreze in trendurile muzicale si pentru ca in momentul de fata muzica de club este pe val, mi-am dorit din tot sufletul sa abordez si acest gen. Marturisesc, m-am indragostit de “Out of love” inca de la prima auditie si sper ca si publicul sa aiba aceeasi reactie.

Despre producatoriii melodiei, stim ca Laurentiu Duta a avut 14 singleuri care au fost no.1 in Romania. Tommy Clint este unul dintre cei mai prolifici producatori de muzica dance din Germania, care a reusit sa cucereasca anul trecut primele pozitii in topurile dance din intreaga lume cu proiectul Cosmic Gate.

Aisa - Sweet Embrance

Aisa nu s-a lasat mai prejos de Delia si a lansat si ea in premiera noul sau single la Kiss Fm in emisiunea lui Olix si a fostului colaborator Dj Yang :).

Piesa este produsa de Adi Sina de la Akcent si va beneficia si de un videoclip in curand. Mie mi-a placut intotdeauna vocea Aisei, insa parca instrumentalul e acelasi la toate piesele produse de Adi, la fel cum tot ce produc baietii de la Play & Win seamana. Asta nu e neaparat un lucru rau, e amprenta fiecarui producator, doar ca eu m-am cam plictisit :). Parere strict personala. Puteti asculta mai jos noul single al Aisei.

Delia - Dale

Interviu si lansare Delia - Dale

Asculta mai multe audio podcast


Invitata in studioul Kiss Fm alaturi de Olix si Ovidiu, Delia a prezentat in premiera noul sau single: "Dale". Piesa a fost produsa de FlyinState si Delia a contribuit la ea nu numai cu vocea ci si cu flautul la care a cantat chiar ea!. Mie mi se pare o piesa de vara, cu sanse reale de a se auzi in boxele de pe litoral toata vara.

DJ Robert Georgescu - I feel

Daca pana acum publicul era obisnuit cu featuring-ul cunoscutului Dj cu Lara, pentru noul single, “I Feel” , Robert a inceput colaborarea cu Da Fleiva, cantaret, dar si producator. Iata ce a declarat Robert:

Il cunosteam pe Fleiva de ceva timp, avem idei comune si are o voce foarte buna, asa ca am hotarat sa colaboram. Am vrut sa facem o piesa de club, dar care sa inspire vara, soare, libertate, nopti tarzii petrecute pe plaja si cred ca toate acestea sunt cel mai bire reprezentate prin chitara. Si Da Fleiva si eu suntem foarte multumiti de ceea ce a iesit si speram ca succesul “I Feel” sa fie peste cel al single-ului “Beside You”.


Dar din pacate, nuprea are acel ceva, ce-l are si Beside You:

Kelly Rowland - Lay In On Me


Lay It On Me este o piesa produsa de Hit-Boy de la G.O.O.D. Music si e in colaborare cu rapperul Big Sean. Din nou, Kelly s-a indepartat de zona dance si incearca ceva influente hip-hop si pop pentru a-si pastra fanii din zona urbana pe care i-a recastigat de curand.

Motivation este no.1 in topurile R&B din SUA, iar Rowland beneficiaza de promovare intensa si in UK unde este in juriul X Factor. In legatura cu noul album, printre producatorii confirmati se numara Dr. Luke, Rico Love, RedOne, Stargate, Tricky Stewart, Jim Jonsin, Ester Dean.

NAS - Nasty

Adi Cristescu feat Pacha Man - Perfect for me



Melodia "Perfect for me" este R&B. Eu apreciez faptul ca artistul a riscat venind cu o piesa de genul asta, pentru el e mai important sa cante ceea ce ii place decat sa lanseze ceva care va intra automat pe radio. Iata ce ne-a zis Adi despre noul single.

Imi face o mare placere sa colaborez cu Pacha Man si sa continui povestea inceputa alaturi de Andra. Piesa "Perfect for me" este episodul al doilea dupa "Colt de suflet" si sper sa ii gasiti un loc in sufletele si playlist-urile voastre. La compozitie am colaborat cu Silviu Paduraru, iar textul imi apartine.