Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

vineri, 3 iunie 2011

Haarp Cord - Dragoste sau frica

Dupa 2 piese lansate pe net, "Recunoaste" si "Raman in strada", Haarp Cord (Sisu Tudor, Pacha Man, Dragonu AK47 si Cedry2k) lanseaza "Dragoste sau Frica", piesa care da titlul albumului.

Piesa a fost inregistrata la Unic Productions si reprezinta ultimul promo pentru lansarea primului album al trupei, care va avea loc Duminica, 5 Iunie la Silver Church.

Boxele vor arde cel putin o ora si jumatate, Haarp Cord fiind ajutati de CTC, Carbon, Specii & Cabron. Pretul unui bilet este de 20 RON. Albumul va putea fi achizitionat la intrare la pretul de 15 RON (pret promotional).

Pana la lansarea albumului va lasam sa ascultati "Dragoste sau Frica", nu inainte de a va arata tracklistul albumului:

1. Reprezint (produs de Double L) 2. Dragoste sau frica (produs de Lu-K Beats) 3. Bucurie in replica (produs de Subsemnatu) 4. Demnitate feat. Carbon (produs de Sez) 5. Nu mai sunt copil (produs de Ofens) 6. Razboi pe foi (produs de Cortex) 7. Prrrra feat. OKN (produs de Motzu) 8. Calatoria (produs de Dj Albu) 9. De asa natura feat. Cabron (produs de Nutzu) 10. Raman in strada (produs de Double L) 11. 3:30 feat. Deliric 1 (produs de Double L) 12. Epigrama cu epigoni (produs de Cortex) 13. Demonologie (produs de Ofens) 14. Titani feat. CTC (produs de Lu-K Beats) 15. Recunoaste (produs de Motzu)

Dj Layla - party boy

Astazi acesta s-a lansat in varianta finala. Piesa este in colaborare cu Radu Sirbu si Armina Rosi. Filmarile au avut loc in club Kasho din Brasov si au durat aproximativ 24 de ore.

Videoclipul piesei este o productie Rassada Music, de regie ocupandu-se Ador Media (Alex Ceausu), de efecte - Cristi Smarandoiu.

Muzica si textul apartine artistei si lui Radu Sirbu, iar de make-up s-a ocupat Paulina Buldumea. Artista s-a declarat foarte multumita de rezultat, urmand sa inceapa un turneu de promovare al piesei in Europa si Rusia.

Mandinga - Europarty VIDEOCLIP

Pe contul de YouTube HaHaHa Production a fost postat noul videoclip al trupei Mandinga. Piesa ilustrata se numeste Europarty si a fost lansata, in premiera la noi, in luna februarie.

Singleul Mandinga promoveaza conceptul de show live: Balkan Social Club. In acelasi timp, Europarty indeamna la distractie si buna-dispozitie. Clipul prezinta o petrecere-concert in care membrii trupei sunt pe scena si se distreaza alaturi de fanii lor.

Ne place mult piesa si suntem nerabdatori sa vedem reactiile fanilor. Elena ne-a surprins cu accentul frantuzesc, iar piesa ne binedispune pe toti instantaneu. Colaborarea cu Smiley si echipa HaHaHa Production a venit la momentul potrivit, dand o nota moderna si actuala mesajului nostru, declara in cor membrii trupei Mandinga.

Antonia - Marionette



Antonia a lansat un nou single cu o coperta si o tema interesanta - Marionette. Piesa a fost postata pe contul de YouTube al casei de discuri a cantaretei, Roton.

Marionette este total diferita fata de ce se aude acum pe radiourile romanesti. E o balada puternica cu multe voci si versuri sensibile. Nu ma asteptam sa lanseze asa ceva, e ca un dus rece, mult-asteptat, in abundenta de saxofoane si beat-uri repetitive.

Piesa a fost scrisa si produsa de Robert Habolin. Este despre o fata care iubeste nebuneste si isi doreste ca totul sa fie din nou ca la inceput - "transforma-ma in marioneta ta, fii papusarul meu, numai iubeste-ma|. Artwork-ul a fost realizat de Griffo iar poza de Edward Aninaru.

Camuflaj - Pe drumul meu VIDEOCLIP