Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

miercuri, 29 decembrie 2010

MUTANT! Soarecele care ciripeste ca o pasare VIDEO



Oamenii de stiinta japonezi au creat un soricel modificat genetic care, in loc sa chitaie, ciripeste precum o vrabie. Echipa geneticienilor de la Universitatea din Osaka are deja o traditie in cresterea speciilor de soareci de laborator modificati genetic; de data aceasta, motivatia cercetatorilor a fost aceea de a descoperi noi aspecte ale modului in care a evoluat limbajul... uman. Arikuni Uchimura, seful geneticienilor responsabili de crearea soarecelui ciripitor, afirma ca mutatiile sunt forta care alimenteaza evolutia. “Observam felul in care soricelul care ciripeste schimba relatiile soriceilor obisnuiti in grupul din care face parte”, declara geneticianul.

Vezi stirea completa aici: Descopera.ro

12 specii NOI de pesti au fost descoperite in vietnam FOTO



Organizatia Wildlife at Risk (WAR) a anuntat descoperirea a 12 specii complet necunoscute pana in prezent oamenilor de stiinta. Speciile au fost identificate in apropiere de insula Phu Quoc in urma unor studii care au inceput inca din anul 2008.

Vezi stirea completa aici: Descopera.ro

Cel mai ciudat ou din lume



Atunci cand fermierul Zhang Yunfeng, in varsta de 75 de ani, din satul Jize, provincia chineza Hebei, si-a auzit una dintre cele zece gaini cotcodacind pe cuibar, s-a grabit sa colecteze oul, temandu-se ca ar putea fi spart de gaina agitata. Cand s-a uitat in cuibar, a observat, cu mirare, ca este in fata celui mai ciudat ou din lume.

Vezi stirea completa aici: Descopera.ro

Bendeac a umblat in chlotii lui Bote



Mihai Bendeac a facut zeci de femei frumoase sa roseasca, zilele trecute, cand s-a dus sa-l sorcoveasca pe Catalin Botezatu si, din senin, si-a dat jos pantalonii. Actorul, care-l imita pe Gigi Becali in cadrul emisiunii "In puii mei!" de la Antena 1, l-a vizitat pe Bote la Next Top Model, in Bamboo. Dupa ce i-a oferit designerului propria carte, Bendeac l-a sorcovit si s-a dezbracat, ca sa-i demonstreze ca poarta chiloti "by Botezatu", totul petrecandu-se sub privirile fotomodelelor aflate pe podium, care au izbucnit in hohote de ras.

Vezi stirea completa aici: cancan.ro

Puya, filmat in timp ce bea la volan



Bere, tigari, galagie si viteza - acestea sunt "ingredientele" la care apeleaza Puya atunci cand se afla la volan. CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari incredibile, in care hip-hoperul apare sofand masina personala, in timp ce soarbe relaxat dintr-o doza de bere.

Muzica la maximum, bere la discretie, injuraturi si glume nesarate pe seama politistilor care treceau pe strada - asa se distreaza hip-hoperul Dragos Gardescu, alias Puya, cand este insotit de tovarasii sai.
Culmea, toate acestea nu s-au petrecut la vreo terasa din Salajan, cartierul din Bucuresti in care a crescut Puya, ci in masina acestuia, in timp ce hip-hoperul gonea pe DN 1 spre orasul Azuga, unde un amic de-al sau trebuia sa filmeze un videoclip.
In timp ce pasagerul din dreapta lui Puya filmeaza tot - si pe geam, si in interiorul masinii -, cantaretul fredoneaza propriile melodii si se preface ca scapa masina de sub control, ca sa-i impresioneze pe amicii sai. La un moment dat, Puya se intinde spre suportul pentru pahar aflat pe bord, ridica o doza de bere desfacuta si soarbe din aceasta, plescaind satisfacut.

Vezi filmuletul pe cancan.ro