Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

marți, 11 octombrie 2011

HipHopBlog.ro | Episodul 1 - DJ Undoo

HipHopBlog.ro | Episodul 1 - DJ Undoo



Cei de la HipHopBlog au inceput o serie de episoade, in care se prezinta prin intermediul unei filmari, cateva ore intr-o zi din viata unui artist, oferind vizitatorilor sansa de a afla mai multe lucruri despre acesta.

In primul episod il gasim protagonist pe DJ Undoo, care a lansat in vara acestui an albumul “Ain’t Fast Food Music”, care se poate comanda de pe www.undoo.ro sau HHK Shop. Filmarea a fost realizata la el acasa in Voluntari langa Bucuresti, unde se afla si studioul de inregistrari Daw Studio.


Cam asa zic baietii de la hiphopblog.ro:
Începem o serie de episoade, în care vom prezenta prin intermediul unei filmări, o zi din viața unui artist, oferind vizitatorilor noștri șansa de a afla mai multe lucruri despre acesta. Pe lângă faptul că vom ține cont și de părerile voastre în legătură cu următorul protagonist, vom invita și un cititor să participe alături de noi la filmări, organizând pe facebook, înaintea fiecărei întâlniri, un concurs.

Primul artist cu care am petrecut câteva ore a fost Dj Undoo, care a lansat în urmă cu câteva luni albumul “Ain’t Fast Food Music”, filmarea fiind realizată la acesta acasă, unde se află și studioul de înregistrări Daw Studio, pe care majoritatea dintre voi îl știți din descrierea pieselor celor de la Hades Records. Vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie ceva aici!