Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

marți, 17 ianuarie 2012

Puya: Concurs de poezie hiphop?

Ce citesc eu pe urban.ro. O prostie mai mare? nuuu nu se poate, uitati:

Pentru ca tocmai l-am comemorat pe Eminescu, Puya s-a gandit ca este momentul propice pentru un concurs de poezie hip-hop. Acesta are loc pe pagina lui oficiala de Facebook, unde cei care isi doresc titlu de poet modern hip hop isi pot posta versurile.
Acum sa nu va imaginati ca Puya s-a transformat in critic literar si o sa aleaga un castigator de capul lui. Cel care reuseste sa adune cel mai mare numar de likeuri pentru versurile sale va fi castigator. Probabil cel mai tare poet hip hop, pentru ca nu s-a anuntat si un premiu.
Despre acest concurs Puya a declarat:“ Fara nici o exagerare eu cred ca muzica hip hop a anului 2012 e o forma de poezie contemporana . . . Daca si voi sunteti de acord cu mine vreau sa vad cateva poezii hip hop scrise de autori momentan necunoscuti...”
Pentru a-si demonstra ideea Puya a facut piesa de mai jos: un mix intre Eminescu si Eminem, respectiv strofe din Luceafarul si Cleaning Out My Closet pe fundal.
Daca vreti sa participati la concurs intrati pe facebook.com/puyaoficial si postati acolo 4-8 versuri. Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga este sa va convingeti prietenii sa dea cat mai multe likeuri postarii voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie ceva aici!