Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

vineri, 19 august 2011

Andra - Telephone (videoclip)



Clipul nuprea are logica cu melodia, in ziua de azi toti avem internet, filme porno putem vedea toti, oricand, si nu neaparat pe net. Asa ca, cel putin eu, sunt satul de clipuri gen "only ass & tits". Ma scarbesc productiile astea, nu fetele din clip, sa nu ma-ntelegeti gresit, dar vreau ceva sa aiba legatura cu clipul, sa surprinda publicul. De mult caut un clip fara cur si tate, si care sa si intre la TV. Banuiesc ca din ziua de azi exista pe micile ecrane Andra - Telephone.
Videoclipul e praf. Asta e parerea mea, si atat.

4 comentarii:

  1. Videoclipul e unul profesional din mai multe puncte de vedere, binenteles realizarea lui axandu-se si pe partea comerciala, iar cand spun puncte de vedere nu ma refer doar la ceea ce percepe o minte obtuza saturata si incapabila de a intelege pe deplin tematica aleasa de producator.
    Ca si sound piesa e ok, Andra fiind una din cele mai bune voci.

    RăspundețiȘtergere
  2. bai bondboy posteaza ce scriu oamenii .... filozofu lu peste... ce mai intrebi ce zic

    RăspundețiȘtergere
  3. Postez toate comentariile, nu mai fi asa revoltat, unii oameni mai au si treaba in zilele astea. Cat despre melodie? este o parere strict personala a mea, de aceea sunt comentariile, sa va dati cu parerea si voi. Stiu ca Andra e printre cele mai mari voci din Romania. Sa lamurim un lucru, Videoclipul e facut slab, cel puti nasta e parerea mea, nu are legatura cu melodia, recunosc nici melodia nu are foarte mare inteles pentru mine, am mai explicat odata. Fiecare cu parerea lui, si din care am observat nici youtube-ul nuprea-i multumit. Te salut!

    RăspundețiȘtergere

Scrie ceva aici!