Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

luni, 8 august 2011

Skizzo Skillz vrea sa colaborezi cu el

Skizzo Skillz lanseaza o provocare pentru toti cei care se cred in stare sa puna versuri alaturi de el intr-o piesa. Artistul lanseaza proiectul "Skizzo Skillz Pillz" si o data cu el piesa "Acces interzis" pe care isi invita fanii sa compuna versuri si sa isi arate talentul de rapperi.



Artistul a pregatiti o surpriza celor peste 15000 de fani de pe facebook. Cand numarul acestora a atins suma amintita, artistul a lansat o provocare. Aceasta provocare se numeste "Acces interzis" si fanii sunt invitati sa dea alaturi de Skizzo pe piesa.

Supriza este ca vei face o piesa cu mine iar acum e momentul tau sa arati ca pe langa cel mai tare rapper de care n-ai auzit mai exista un cel mai tare rapper de care INCA nu a auzit lumea. Pentru acest prim proiect din categoria “Skizzo Skillz Pillz” m-a ajutat Nephew Constantino aka CO (Palma De Malorca) cu un instrumental si un bridge finutz, titlul piesei este “Acces interzis” iar subiectul este clar si simplu “o relatie extraconjugala”, adica : eu am iubita, ea are iubit dar nu putem sta departe unul de celalalt, continuarea tine de imaginatia fiecaruia. Ar fi tare sa se bage si o gagica sa vedem situatia si din punctul ei de vedere. Astept varianta ta pe skizzoskillzmusic@yahoo.com sau pe youtube cu link pe facebook sau aici pe site-ul oficial. Facem piesa asta impreuna, cea mai tare varianta va intra intr-un studio din Bucuresti pentru piesa finala, daca e atat de tare poate ii facem si un clip de youtube. Termenul limita depinde de ceea ce primesc, totul tine de tine, deci vrei sa faci o piesa cu Skizzo Skillz ?Deci, nu e necesar sa faci versuri pe toata bucata. Prefer sa aud 8 versuri gandite decat 32 care nu-mi zic nimic, ai mana libera sa-ti faci strofa cat de scurta vrei, astept ceva mai concret.

Pentru mai multe detalii si pentru a descarca piesa esti asteptat pe site la Skizzo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie ceva aici!