Pentru a fi la curent cu tot ce e nou in lumea muzicii abonati-va la Newsletter !

Sărci pă Blog:

Am un program incarcat, ce fac cu blogul?

vineri, 15 aprilie 2011

Sisu: executat de banca

Fost component al trupei La Familia, Tudor Sisu a ajuns exact ca in piesa pe care o interpreta alaturi de amicul sau Puya, in "Foame de bani". Executorii bancari au demarat procedurile de executare silita impotriva rapperului pentru un credit de aproape 15.000 de euro, pe care acesta nu l-a achitat.

FALIT. Rapperul Tudor Sisu are din nou probleme cu justitia, dupa ce o banca incearca sa-si recupereze un credit la judecatorie
Executorii unei banci din Capitala au cerut, prin doua actiuni, promovate la Judecatoria Sectorului 2 si Judecatoria Sectorului 1, executarea silita a debitorului Tudor Sisu, care luase un credit in valuta in anul 2008.
Rapperul a semnat contractul de imprumut pentru 14.935 de euro, urmand sa achite o rata lunara de 280 de euro, pana in anul 2014. Intre timp, problemele financiare l-au lovit pe Sisu, care a reusit sa plateasca doar o parte din cei 21.695 de euro, care inseamna creditul, dobanzile si comisioanele, avand in momentul de fata o datorie de 13.481 de euro. Magistratii vor incuviinta executarea silita, cel mai probabil saptamana viitoare, iar Sisu se va trezi cu sechestru pe bunurile care ii apartin.

P.S. asta am citit si eu pe cancan, de ce scriu ei fost membru la familia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie ceva aici!